Mini Klub Angol-Magyar Magánóvoda Újpest - IV. kerület
magyar | english
Mini Klub
Angol-Magyar Magánóvoda
Helló kedves szülők! Itt meg tudjátok nézni a gyermekek fotóit:
Galéria
Kapcsolat

Telefon: +36-20-512-8968
Mini Klub Angol-Magyar Magánóvoda Újpest - IV. kerület
HAPPY SPRING


Üdvözöljük a

Mini Klub Óvoda honlapján!

Magánóvodánk 2008-ban létesült és azóta folyamatosan növekszik, ahogy a professzionalizmusunk is. Lépést tartunk a világ és a szülők igényeivel, képesek vagyunk újra és újra változni, ugyanakkor fontos számunkra a folytonosság.

A gyermeknek egy közösségben a legfontosabb igénye a szeretet, a biztonságot adó állandóság és a következetesség. Óvodánk mindezek biztosítása után törekszik a maximalizmusra a legkedvesebb óvó néni, a legszebben beszélő angol tanító és a kellően gondoskodó dajka alkalmazásával.

Emellett szakmájában kitűnő fejlesztőpedagógusunk, logopédusunk is a gyermekek és a szülők rendelkezésére áll. Megteremetjük a színvonalas angol nyelvi környezetet és megfelelő felszerelést a gyermekek hatékony neveléséhez, oktatásához. Nálunk megtalálja mindenki a gyermeke számára legfontosabb felkészítést az iskolába, legyen az egy angol tanrendű, angol-magyar vagy csupán egy tagozatos általános iskola. Az angolos pedagógusok napi kommunikációja a gyermekekkel csak angolul jelenik meg, a fejlesztő óvodai foglalkozások pedig magyarul történnek. A fejlesztések kis létszámú csoportban nyugalmas körülmények között zajlanak. A délutáni órákban különböző foglalkozásokat vehetnek igénybe a gyermekek, így például a balettet, a judót, sakkot, lovaglást. Óvodánk teljes körű szolgáltatásai lehetővé teszik gyermeke kényelmét, kiváló fejlődési eredmények elérését, valamint a komplex fejlesztés helyben történő megvalósításának lehetőségét.

Őszintén reméljük, elnyeri tetszését a programunk. Bármilyen kérdéssel, illetve személyes találkozó egyeztetéséhez kérem, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken keresztül.

Ladvánszkiné Juhász Renáta és Ladvánszki Péter - Fenntartó tulajdonosok.

Mini Klub Angol-Magyar Magánóvoda és Bölcsõde:
1046 Budapest, Jósika u. 5.
Telefon: +36-20-512-8968
E-mail: miniklubovodabolcsode@gmail.com
Web:
www.miniklubovoda.hu
www.miniklubbolcsode.hu

 
Május 31. Gyermeknapi rendezvényünk körhintával
Június Családi és Apák napi kirándulás
Június Ballagás