Mini Klub Angol-Magyar Magánóvoda Újpest - IV. kerület
magyar | english
Mini Klub
Angol-Magyar Magánóvoda
Helló kedves szülők! Itt meg tudjátok nézni a gyermekek fotóit:
Galéria
Kapcsolat

Telefon: +36-20-512-8968
Mini Klub Angol-Magyar Magánóvoda Újpest - IV. kerület
HAPPY SUMMER


Üdvözöljük a

Mini Klub Óvoda honlapján!

Magánóvodánk 2008-ban létesült és azóta folyamatosan növekszik, ahogy a professzionalizmusunk is. Lépést tartunk a világ és a szülők igényeivel, képesek vagyunk újra és újra változni, ugyanakkor fontos számunkra a folytonosság. Értékrendünket a természetesség az angol nyelv ismeretének fontossága és néphagyomány alakította ki.

A gyermeknek egy közösségben a legfontosabb biztonságot adó állandóság egy közösséghez való tartozás egy felnőtt irányítása a következetesség. Óvodánk mindezek biztosítása után törekszik a maximalizmusra a legkedvesebb óvó néni, a legszebben beszélő angol tanító és a kellően gondoskodó dajka alkalmazásával.Emellett megteremetjük a színvonalas angol nyelvi környezetet és megfelelő felszerelést a gyermekek hatékony neveléséhez. Nálunk megtalálja mindenki a gyermeke számára legfontosabb felkészítést az iskolába, legyen az egy angol tanrendű, angol-magyar vagy csupán egy tagozatos általános iskola. Az angolos pedagógusok napi kommunikációja a gyermekekkel csak angolul jelenik meg, a fejlesztő óvodai foglalkozások pedig magyarul történnek. A fejlesztések kis létszámú csoportban nyugalmas körülmények között zajlanak.
Pedagógiai programunk törekszik a természetességre ,hogy a gyermek az óvodában gyermek tudjon maradni. Képességfejlesztő foglalkozásaink viszont szilárd alapot adnak neki a további iskolai élethez. A délutáni órákban különböző foglalkozásokat vehetnek igénybe a gyermekek, így például a táncot zeneovi-néptáncot, balettet, és modern táncot a judot, sakkot,zongora oktatást.

Óvodánk teljes körű szolgáltatásai lehetővé teszik gyermeke kényelmét, kiváló fejlődési eredmények elérését, a tehetséggondozást valamint a komplex fejlesztés helyben történő megvalósításának lehetőségét. Őszintén reméljük, elnyeri tetszését a programunk. Bármilyen kérdéssel, illetve személyes találkozó egyeztetéséhez kérem, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken keresztül.

Ladvánszkiné Juhász Renáta és Ladvánszki Péter - Fenntartó tulajdonosok.

Mini Klub Angol-Magyar Magánóvoda és Bölcsõde:
1046 Budapest, Jósika u. 5.
Telefon: +36-20-512-8968
E-mail: miniklubovodabolcsode@gmail.com
Web:
www.miniklubovoda.hu
www.miniklubbolcsode.hu

 
Nyári Táborok 2017 Geronimo Stilton Angol-Magyar Tábor

Mesebeli Hercegnős és Balett Tábor