Mini Klub Angol-Magyar Magánóvoda Újpest - IV. kerület
magyar | english
Mini Klub
Angol-Magyar Magánóvoda
Helló kedves szülők! Itt meg tudjátok nézni a gyermekek fotóit:
Galéria
Kapcsolat

Telefon: +36-20-512-8968
Mini Klub Angol-Magyar Magánóvoda Újpest - IV. kerület
Happy Summer!


Üdvözöljük a

Mini Klub Óvoda honlapján!

Magánóvodánk 2008-ban létesült és azóta folyamatosan növekszik, ahogy a professzionalizmusunk is. Lépést tartunk a világ és a szülõk igényeivel, képesek vagyunk újra és újra változni, ugyanakkor fontos számunkra a folytonosság. De a legfontosabb mindenekelõtt a gyermek, mint kisember.

A gyermeknek egy közösségben a legfontosabb igénye a szeretet, a biztonságot adó állandóság és a következetesség. Óvodánk mindezek biztosítása után törekszik a maximalizmusra a legkedvesebb óvónéni, a legszebben beszélõ angol tanító, az angol nyelvterületrõl érkezett pedagógiai asszisztens alkalmazásával.

Emellett szakmájában kitûnõ fejlesztõpedagógusunk, logopédusunk is a gyermekek és a szülõk rendelkezésére áll. Megteremetjük a színvonalas angol nyelvi környezetet és megfelelõ felszerelést a gyermekek hatékony neveléséhez, oktatásához. Nálunk megtalálja mindenki a gyermeke számára legfontosabb felkészítést az iskolába, legyen az egy angol tanrendû, angol-magyar vagy csupán egy tagozatos általános iskola. A pedagógusok napi kommunikációja a gyermekekkel angolul jelenik meg, a fejlesztõ óvodai foglalkozások pedig magyarul történnek. A fejlesztések kis létszámú csoportban nyugalmas körülmények között zajlanak. A délutáni órákban különbözõ foglalkozásokat vehetnek igénybe a gyermekek, így például a balettet, a judót, sakkot, lovaglást. Óvodánk teljes körû szolgáltatásai lehetõvé teszik gyermeke kényelmét, kiváló fejlõdési eredmények elérését, valamint a komplex fejlesztés helyben történõ megvalósításának lehetõségét.

Õszintén reméljük, elnyeri tetszését a programunk. Bármilyen kérdéssel, illetve személyes találkozó egyeztetéséhez kérem, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetõségeken keresztül.

Ladvánszkiné Juhász Renáta és Ladvánszki Péter - Fenntartó tulajdonosok.

Mini Klub Angol-Magyar Magánóvoda és Bölcsõde:
1046 Budapest, Jósika u. 5.
Duna Ovi Angol-Magyar Magánóvoda és Bölcsõde:
1041 Budapest, Baross u. 91-95- Belsõ Park
Telefon: +36-20-512-8968
E-mail: miniklubovodabolcsode@gmail.com
Web:
www.miniklubovoda.hu
www.miniklubbolcsode.hu

 
JÚNIUS Június 13- Augusztus 31
Nyári Tábor