Miniklub -,óvoda,újpest,magánóvoda,4 kerület,alapítványi,óvodák,IV. kerület,újpesti,magánóvodák,balettoktatás,újpesten,alapozó,terápia,4 kerületben,családi,napközi,IV. kerületben,nyáritábor,montessori,napközik,nyáritáborok,dunakeszi,dunakeszin,angyalföld,angyalföldi,angyalföldön,sashalmi,sashalmon,sashalom,rákospalota,13 kerület,13 kerületben,14-es villamos,16 kerület,16 kerületben,XIII. kerület,XIII. kerületben,XVI. kerület,XVI. kerületben,budapest,budapesti,budapesten,aradi utca,attila utca,chinoin utca,görgey út,rózsa utca,karinthy frigyes utca,homoktövis lakópark,halassy olivér uszoda,juharliget lakópark,jmk,kertváros,külső szilágyi út,závodszky utca,óceánárok út
magyar | english

Mini Klub
Angol-Magyar Magánóvoda
Helló kedves szülők! Itt meg tudjátok nézni a gyermekek fotóit:
Galéria
Kapcsolat

Telefon: +36-20-512-8968
Mini Klub Angol-Magyar Magánóvoda Újpest - IV. kerület
Happy Autumn


Üdvözöljük a

Mini Klub Óvoda honlapján!

Magánóvodánk 2008-ban létesült és azóta folyamatosan növekszik, ahogy a professzionalizmusunk is. Lépést tartunk a világ és a szülők igényeivel, képesek vagyunk újra és újra változni, ugyanakkor fontos számunkra a folytonosság. Értékrendünket a természetesség az angol nyelv ismeretének fontossága és a néphagyomány alakította ki. A gyermeknek egy közösségben a legfontosabb biztonságot adó állandóság, egy közösséghez való tartozás, egy felnőtt irányítása mellett, tehát a következetesség. Óvodánk mindezek biztosítása után törekszik a maximalizmusra a legkedvesebb óvó néni, a legszebben beszélő angol tanító és a kellően gondoskodó dajka alkalmazásával. Emellett megteremetjük a színvonalas angol nyelvi környezetet és megfelelő felszerelést a gyermekek hatékony neveléséhez. Nálunk megtalálja mindenki a gyermeke számára legfontosabb felkészítést az iskolába, legyen az egy angol tanrendű, angol-magyar vagy csupán egy tagozatos általános iskola. Az angolos pedagógusok napi kommunikációja a gyermekekkel csak angolul jelenik meg, a fejlesztő óvodai foglalkozások pedig magyarul történnek. A fejlesztések kis létszámú csoportban nyugalmas körülmények között zajlanak.

Pedagógiai programunk törekszik a természetességre ,hogy a gyermek az óvodában gyermek tudjon maradni. Képességfejlesztő foglalkozásaink viszont szilárd alapot adnak neki a további iskolai élethez. A délutáni órákban különböző foglalkozásokat vehetnek igénybe a gyermekek, így például a táncot zeneovi-néptáncot, balettet, és modern táncot a judot, sakkot,zongora oktatást.
Óvodánk teljes körű szolgáltatásai lehetővé teszik gyermeke kényelmét, kiváló fejlődési eredmények elérését, a tehetséggondozást valamint a komplex fejlesztés helyben történő megvalósításának lehetőségét. Őszintén reméljük, elnyeri tetszését a programunk. Bármilyen kérdéssel, illetve személyes találkozó egyeztetéséhez kérem, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken keresztül.

Ladvánszkiné Juhász Renáta és Ladvánszki Péter - Fenntartó tulajdonosok.

Mini Klub Angol-Magyar Magánóvoda és Bölcsõde:
1046 Budapest, Jósika u. 5.
Telefon: +36-20-512-8968
E-mail: miniklubovodabolcsode@gmail.com
Web:
www.miniklubovoda.hu
www.miniklubbolcsode.hu

 
Szeptember Szüreti Mulatság

Október Madarak és fák napja galambröptetéssel